8 Ağustos 2012 Çarşamba

Fcebook Cini


Facebook artık tartışmasız dünyanın en büyük pazarı haline geldi. Her saniye Facebook üzerinde milyonlarca dolar para dönüyor ve işini bilenler inanılmaz paralar kazanıyorlar. Bu büyük pastadan haberi olmayanlar ise Facebook'da sadece zaman kaybetmeye devam ediyorlar.
Evet yanlış okumuyorsunuz... Facebook'dan para kazanmak mmümkün, hem de sıfır sermaye ile..Yapılan araştırmalarr, internet kullanıcılarının satın alma, üye olma gibi uygulamaları yapmadan önce facebook gibi sosyal paylaşım sitelerindeki tavsiyelere uyduğunu göstermektedir.
Bu yüzden ürün sahipleri, ürünleri veya hizmetleri hakkında olumlu yorumlar yazanlara aksiyon başınayüsek komisyonlar ödemekteler. Bugün ülkemizde de (yani Türkçe siteler) bu yöntemi kullanan yüzlerce marka bulunmaktadır?.
Siz de bu markalar hakkında paylaşımlar yaparak inanılmaz yüksek komisyonlardan payınıza düşeni alabilirsiniz. Size katrilyonluk bir pazardan bahsediyorum...
Bir ürününüz olmasına gerek yoktur. Dolayısıyla vergi, stopaj, müşteri memnuniyeti, nakliye , muhasebe gibi detaylarla uğraşmak zorunda kalmazsınız...
Bir websiteniz olmasına gerek yoktur. Her şey Facebook üzerinde yapılmaktadır.
Sermayeniz olmasına gerek yoktur. Para yatırmazsınız ve dolayısıyla risk de yoktur.
Yazılım veya tasarım gibi teknik bilgilere ihtiyaç yoktur. Facebook kullanabilin yeter...
ÖNEMLİ UYARI...Facebook'dan para kazanmayı öğrettiğni belirten başka kaynaklar okumuş olabilirsiniz. Aynı olduğnu düşünmemeniz için açıklamakta fayda görüyoruz.
 
Facebook Cini, sahte kad?ın profilleri açarak ziyaretçi çekmek gibi etik dışı yöntemleri tavsiye etmez ve öğretmez!..
Facebook Cini, yasal olmayan hiçbir kazanç yöntemini öğretmez..
Facebook Cini, markaların-firmaların kendi ürünlerini pazarlarken kullanabilece?ği kadar profesyonel hazırlanmıştır.
Facebook Cini birkaç sayfalık bir E-kitap değildir, detaylı videolardan oluşur.
Facebook Cini sadece Facebook'u kullanarak kazanmayı öğretir...     facebookcini.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder